Halland
Tech Week

6–9 oktober 2020

Halland Tech Week är en fullspäckad vecka för att stärka Hallands innovations- och konkurrenskraft inom digitalisering och ny teknik. 

Veckan innehåller ett stort utbud av workshops, pitchar, föreläsningar, utbildningar, studiebesök, hackatons, teknikdemonstrationer och mer från företagare, innovatörer och andra experter.

Alla programpunkter genomförs hos företag och organisationer i kommunerna Varberg, Laholm och Halmstad.

Idén till Halland Tech Week (HTW) springer ur en vilja att stärka Hallands innovations- och konkurrenskraft inom digitalisering och ny teknik.  Vi vill lyfta intressanta bolag och göra digitalisering, datadriven innovation, artificiell intelligens och ny teknik lättillgängligt och förståeligt för fler.

Genom kunskapsutbyte mellan olika företag och branscher stöttar, inspirerar och lyfter vi varandra för att tillsammans bli mer framgångsrika. HTW stärker Hallands attraktivitet då fler får vetskap om intressanta bolag och spännande arbetsplatser i vår region.

Vi vill att du som besökare kommer till Halland Tech Week och förundras, engageras, inspireras och bli klokare tillsammans med andra.

Halland Tech Week är kostnadsfritt och öppet för alla!

Halland Tech Meet

Ett smakprov på HTW! Delta i vårt webbinar den 13 maj kl. 09.00-12.00. 

Läs mer här!

Tipsa oss!

Finns det något bolag eller innehåll du vill se i programmet för Halland Tech Week?

Tipsa oss här!

Scroll to Top