Exponentiell tech och hållbarhet

Föreläsning & Workshop

  9 oktober        10.00-11.30

Rebecka Carlsson
Rebecka Carlsson

Teknikutvecklingen och klimatomställningen är megatrender som kommer påverka näringslivet mer än någonting annat de kommande decennierna. Hur kan vi förstå vart olika teknologier är på väg och utifrån det fatta mer välgrundade beslut idag? Samtidigt som den teknologiska utvecklingen vänder upp och ner på de flesta affärsmodeller, blir hållbarhet en disruptiv kraft.

Vi inspireras och fascineras av Rebecka och har sedan ett samtal tillsammans med ett par spännande personer och er i publiken, om hur detta berör alla företagare och varför det är viktigt att vi förstår både möjligheterna och riskerna som ligger framför oss.

Rebecka är en av de få svenskar som utbildats vid Singularity University i Silicon Valley. Under tre månader bodde hon på NASA tillsammans med 90 entreprenörer/forskare från 47 länder och intensivtränades i hur exponentiella teknologier som AI, blockchain och robotik kan användas till att skapa skalbara lösningar för vår tids globala utmaningar. Idag är Rebecka verksam som grundare och VD av affärsutvecklingsbyrån Heureka Ventures som hjälper etablerade bolag uppgradera till pionjärt hållbara affärsmodeller och hållbarhetsstartups att skala snabbare. Rebecka är också en flitigt anlitad föreläsare/utbildare inom hållbarhet, affärsutveckling, framtidstrender och exponentiella teknologier.

Medverkar: Högskolan i Halmstad

#exponentielltech      #framtid     #hållbarhet      #tech

Anmälan är stängd

Hybridevent

svenska

Max antal deltagare

20 på plats, 480 online

Fördjupningsgrad
Nybörjare

Information om Coronaviruset covid-19 under Halland Tech Week

Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer gällande den pågående pandemin. Detta innebär att vi ber alla deltagare under Halland Tech Week att följa de rekommendationer som kommuniceras. Om du upplever några som helst symptom på sjukdom eller har varit i kontakt med någon person som är sjuk i covid-19 ber vi dig att stanna hemma. Läs mer på Folkhälsomyndighetens hemsida eller 1177.se.

Arrangör

High Five logotyp

Plats

Livestream

Zoom

High Five
Kristian IV:s väg 3
302 50 Halmstad

Dela eventet

Dela på email
Email
Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på twitter
Twitter
Scroll to Top