Laddar Evenemang
  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Meet & Match

8 oktober 2020 kl. 16:00-17:30

Att knyta duktiga studenter från högskolan till våra bolag i ett tidigt skede, är en viktig del för vår framtida tillväxt och kompetensutveckling. Därför fokuserar ”Meet & Match” på just detta – att visa upp vilka spännande bolag som finns i regionen och bygga relationer redan innan studenterna är klara med sin utbildning.

”Meet & match” sker via Zoom och inleds med att ni som bolag i filmform, pitchar vad ni gör och varför ni är en intressant framtida arbetsplatsen för studenterna. De företag som studenterna tycker verkar spännande träffar de i ett “break-out room” där de får chansen att ställa frågor och prata lite. Tycker studenten fortfarande företaget är intressant och ni som företag ser potential hos studenten blir ni varandras mentorer. Ni guidar studenten i näringslivet och studenten bidrar med den senaste kunskapen och nya perspektiv.

Tillsammans ökar vi kompetensen i Halland.

Då detta event kräver en viss förberedelse önskar vi att ni som är intresserade att delta, i så god tid som möjligt, kontaktar Sara Nilsson på HighFive (sara.nilsson@hh.se)

Medverkar: IT HalmstadTechella & Högskolan i Halmstad

Detaljer

Datum:
8 oktober 2020
Tid:
16:00-17:30
Evenemang Kategorier:
,
Evenemang Taggar:
, , , , ,

Plats

Virtuellt möte via Zoom

Arrangör

High Five
E-post:
highfive@h5halmstad.se
Webbplats:
https://www.h5halmstad.se/
Scroll to Top