Laddar Evenemang
  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Innovation i verkligheten

8 oktober 2020 kl. 08:00-09:30

Vi delar med oss av erfarenheterna med att delta i startupscenen Ignite Sweden och våra både lyckade och mindre lyckade satsningar.

Varberg Energi jobbar dagligen med att utveckla vår verksamhet men den bransch vi verkar inom håller på att stöpas om helt och hållet. Helt nya företag gör intåg, nya sätt att tänka och göra affärer börjar se dagens ljus. Digitaliseringens effekter på människa, samhälle och näringsliv är påtagliga. Vi behöver förändras snabbare.

Vi har insett att detta gör vi inte på egen hand utan vi behöver kroka arm med andra som ser världen från andra perspektiv och som är bra på sådant där vi behöver lära.

Hur gör vi detta? Genom ett antal initiativ i vår vardag knyter vi nya kontakter för att få  kunskap och infallsvinklar vi inte hade tidigare.

Ignite är ett initiativ för att öka takten i svensk innovation genom att skapa en arena där startups och etablerade företag kan mötas och samarbeta. https://ignitesweden.org/ Genom att medverka i Ignites projekt får vi en möjlighet att träffa entreprenörer med idéer och tankar vi annars hade haft svårt att fånga in.

Vi har under de år vi varit med i Ignite träffat många startups, fått otaliga nya idéer och testat ett antal av dessa idéer på vår verksamhet. Några av dessa möten har lätt till nya tjänster och några har avslutats innan de nått marknaden.

Vi ger här en möjlighet att ta del av vår erfarenhet från att samarbeta med startups och de effekter det har haft på vår vardag.

Medverkar: Cecilia Thorsson, Björn Sjöström, Lars Wessman

Frukost serveras på plats klockan 08.00 och livestream för själva eventet börjar först klockan 08.30

Detaljer

Datum:
8 oktober 2020
Tid:
08:00-09:30
Evenemang Kategorier:
,
Evenemang Taggar:

Arrangör

Varberg Energi
Webbplats:
https://www.varbergenergi.se/

Plats

Arena Varberg
Kattegattsvägen 26
Varberg, 432 50 Sverige
+ Google Map
Scroll to Top