Laddar Evenemang
  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Exponentiell tech och hållbarhet

9 oktober 2020 kl. 10:00-11:30

Teknikutvecklingen och klimatomställningen är megatrender som kommer påverka näringslivet mer än någonting annat de kommande decennierna. Hur kan vi förstå vart olika teknologier är på väg och utifrån det fatta mer välgrundade beslut idag? Samtidigt som den teknologiska utvecklingen vänder upp och ner på de flesta affärsmodeller, blir hållbarhet en disruptiv kraft.

Vi inspireras och fascineras av Rebecka och har sedan ett samtal tillsammans med ett par spännande personer och er i publiken, om hur detta berör alla företagare och varför det är viktigt att vi förstår både möjligheterna och riskerna som ligger framför oss.

Rebecka är en av de få svenskar som utbildats vid Singularity University i Silicon Valley. Under tre månader bodde hon på NASA tillsammans med 90 entreprenörer/forskare från 47 länder och intensivtränades i hur exponentiella teknologier som AI, blockchain och robotik kan användas till att skapa skalbara lösningar för vår tids globala utmaningar. Idag är Rebecka verksam som grundare och VD av affärsutvecklingsbyrån Heureka Ventures som hjälper etablerade bolag uppgradera till pionjärt hållbara affärsmodeller och hållbarhetsstartups att skala snabbare. Rebecka är också en flitigt anlitad föreläsare/utbildare inom hållbarhet, affärsutveckling, framtidstrender och exponentiella teknologier.

Medverkar: Högskolan i Halmstad

Detaljer

Datum:
9 oktober 2020
Tid:
10:00-11:30
Evenemang Kategorier:
,
Evenemang Taggar:
, ,

Arrangörer

High Five
Högskolan i Halmstad

Plats

High Five
Kristian IV:s väg 3
Halmstad, 30250 Sverige
+ Google Map
Webbplats:
https://www.h5halmstad.se/
Scroll to Top