Laddar Evenemang
  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Datalabb – hitta framgången i din egen data

6 oktober 2020 kl. 12:00-16:30

Datalabb på Campus Varberg

Hej företagare och studenter, välkomna till Datalabb – Halland!

Affärsutveckling handlar allt mer om analys och behandling av data av olika slag, till exempel information som redan finns i produktionsdata, kundregister, CRM-system och webbanalysverktyg. Genom att lagra, samla in och analysera din data får du svar på frågor som är viktiga för att utveckla din produktion, dina tjänster och ditt företag på strategisk nivå.

I datalabbet genomförs individuell företagscoaching av erfarna studenter och experter för att du ska ta nästa steg i företagets digitala resa. Vi arbetar med en enkel och effektiv modell som hjälper dig att utnyttja potentialen i din data.

Tillsammans med experter och studenter identifieras nya utvecklingsprojekt kopplat till den data som finns i ditt företag. Ett nästa steg i processen kan exempelvis innebära ett samarbete med högskolestudenter inom datavetenskap för att tillvarata kompetens och utveckla projektet vidare.

OBS! Max 40 deltagare.

Information om Coronaviruset covid-19 under Halland Tech Week

Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer gällande den pågående pandemin. Detta innebär att vi ber alla deltagare under Halland Tech Week att följa de rekommendationer som kommuniceras. Om du upplever några som helst symptom på sjukdom eller har varit i kontakt med någon person som är sjuk i covid-19 ber vi dig att stanna hemma. Läs mer på Folkhälsomyndighetens hemsida eller 1177.se.

 

Detaljer

Datum:
6 oktober 2020
Tid:
12:00-16:30
Evenemang Kategorier:
,
Evenemang Taggar:
, ,

Plats

Virtuellt möte via Zoom

Arrangör

Alexandersoninstitutet
E-post:
info@alexandersoninstitutet.se
Webbplats:
https://www.alexandersoninstitutet.se/
Scroll to Top