Registreringen har öppnat!

Vi kan stolt presentera årets program för Halland Tech Week 2020. Registreringen har varit öppen i en vecka och fler än 200 personer har anmält sig. Om tre veckor arrangeras flera spännande programpunkter med bland annat workshops, panelsamtal, föreläsningar, datalabb, appdemonstrationer och mycket mer. Under veckan anordnas både fysiska och digitala event som passar för alla. På programsidan får du all information om vad som händer där du även gör din anmälan till de event du vill närvara på. Du är välkommen att  anmäla dig till fler event om du vill.

Halland Tech Week ska visa på konkreta möjligheter med ny teknik och digitalisering för att stärka Hallands innovations- och konkurrenskraft inom tech. Eventet ska bidra till en regional stolthet och visa på potentialen som finns i Halland. Vi hoppas att detta blir ett tillfälle för olika företag och organisationer att få upp ögonen för varandra och hitta nya samarbeten, säger Micha Björk, projektledare för Halland Tech Week.

Hållbarhet, mångfald och tillgänglighet

Förutom ett fullspäckat program strävar Halland Tech Week för att vara en plattform för tech och hållbara event. Du kan till exempel förvänta dig närproducerad kost på menyn om du deltar på ett event där det erbjuds förtäring. Dessutom är visionen att Halland Tech Week skall vara en årligen återkommande teknikvecka. God tillgänglighet för alla med funktionsvariation eftersträvas på de fysiska eventen.

Stanna hemma om du känner dig sjuk

Vi vill påminna alla som närvarar på Halland Tech Week att stanna hemma vid minsta symptom på sjukdom. Vi följer myndigheternas rekommendationer och arrangerar inga event med fler än femtio deltagare och ser även till att det är gott om avstånd. 

Välkommen att anmäla dig

Passa på att anmäla dig till en eller flera av programmets spännande event! Deltagandet är kostnadsfritt och du kan välja mellan att delta på plats eller digitalt via länk. Vi ser fram emot att genomföra Halland Tech Week för första gången och hoppas att vi ses!

Du ser bland annat oss under veckan:

Peter Pernemalm från Kairos Future talar vid invigningen av Halland Tech Week 2020
Peter Pernemalm, Kairos Future
Madeleine Ziegert pratar om hur du bygger ditt varumärke online
Madeleine Ziegert, We Brand You
Leif Rehnström, Hello Future
Tove Dahlgren från Allbright
Tove Dahlgren
Publicerad: 15 sep 2020
Uppdaterad: 15 sep 2020
Scroll to Top