Hallands Nyheter uppmärksammar Halland Tech Week

I helgen uppmärksammades Halland Tech Week i Hallands nyheter under sidan Hallands Affärer. Projektledare Micha Björk ser fram emot att veckan kommer hållas, trots att den blivit framflyttad på grund av pandemin:

Egentligen skulle vi haft detta redan i maj men på grund av pandemin flyttades det till hösten med förhoppning om att läget skulle vara bättre då, säger Micha Björk.

Arrangörerna bakom Halland Tech Week följer dagens rekommendationer och riktlinjer för att säkerställa säkerheten för veckan. Det kommer exempelvis inte finnas möjlighet för fler än 50 personer på varje fysiskt event. Det finns också möjlighet för deltagare att vara med digitalt. 
Anmälan till programmet öppnar den 8 september. Ta del av programmet redan nu.
Artikeln finns att läsa i sin helhet i Hallands Nyheter.
 Bildkälla: Hallands Nyheter
Publicerad: 02 sep 2020
Uppdaterad: 03 sep 2020
Scroll to Top