En vecka kvar!

Över 600 anmälda

Om en vecka går startskottet för Halland Tech Week och vi är glada över att kunna meddela att  över 600 har hittills anmält sitt deltagande, både fysiskt och även digitalt. Under veckan kommer arrangörer från regionen presentera sina verksamheter under olika tech-kategorier i en rad olika evenemang i Halland. Totalt kommer 24 spännande och innehållsrika programpunkter hållas under veckan. 

Det känns spännande att vi i corona-tider ändå kan arrangera Halland Tech Week och tillmötesgå en bred publik som kan välja mellan att närvara fysiskt eller digitalt. Det är otroligt kul att så många har anmält sig till de olika eventen! Dessutom är jag stolt över att programmet visar på stor mångfald bland talare som förhoppningsvis kan öka intresset för ny teknik och digitalisering i Halland, säger projektledare Micha Björck.

Inkludering och hållbarhet

Under Halland Tech Week är mångfald bland veckans föreläsare och paneldeltagare en självklarhet. Kvinnor inom tech och digitalisering lyfts fram under veckan och kommer även vara närvarande på talarlistan i de olika programmen. Katrin Dahlstrand (Techella) är en av arrangörerna i eventet Meet & Match och understryker vikten av att göra techbranschen mer attraktiv:

Det är otrolgt värdefullt att via event som Halland Tech Week lyfta halländska teknikbolag och synliggöra all fantastisk teknikkompetens som finns och framförallt behövs i regionen. Techella vill vara med och göra techbranschen attraktiv, inkluderande och hållbar. Tack vare fint samarbete med HighFive har Techella fått möjligheten att lansera ett mentorskapsprogram för tjejer inom tech, vilket vi är fantastiskt tacksamma för, säger Katrin Dahlstrand.

Anmälan till programet

Det är fortfarande möjligt att anmäla sig till programmet. Deltagandet är helt kostnadsfritt och anmälan sker på programsidan. Observera att anmälan stänger 2 timmar innan varje event startar om inget annat anges.

Publicerad: 29 sep 2020
Uppdaterad: 29 sep 2020
Scroll to Top