Snart dags för Halland Tech Meet

Den 13 maj 2020 anordnas Halland Tech Meet, ett digitalt event som samlar företagsledare och organisationer i Halland som hittat nya sätt att agera i den rådande situationen. Med en vecka kvar så har 200 personer anmält sitt deltagande. I samtalen medverkar bland andra r360’s styrelseordförande Ludvig Granberg, Lisa Gramnäs från Gramtec Development, Pontus Wärnestål, universitetslektor vid akademin för informationsteknik på Högskolan i Halmstad och Malin Kjellström från Connect Väst/Gotheburg Tech Week.

Halland Tech Meet är en uppvärmning inför höstens evenemang Halland Tech Week som tidigare planerades att genomföras under maj, men som nu bokats om till 6–9 oktober. Programmet för Halland Tech Week är fyllt av viktiga samtal och workshops på ämnen som digital omställning, AI, VR och hållbarhet.
Målet med Halland Tech Week är att sprida goda arbetssätt inom ny teknik och digitalisering, mellan företag och organisationer. Förhoppningen är att eventet ska sätta Halland på kartan inom teknikscenen och locka allt fler företag och personer inom teknikbranschen att vilja bo och verkar i regionen.
Initiativet är en del av projektet Futures By Design vid Alexandersoninstitutet och finansieras med medel från Interreg North Sea Region programme samt Region Halland. Halland Tech Week genomförs tillsammans med partners i hela regionen: Högskolan i Halmstad, Almi Halland, Region Halland, Connect Sverige Region Väst, Coompanion Halland och UF Halland, för att nämna några.

Pass 1 klockan 09.00-09.45
Människocentrerad artificiell intelligens

Pontus Wärnestål, Högskolan i Halmstad och InUse
Anita Sant’Anna, Research On The Go
Joel Sandén, Region Halland
Samtalet leds av Anna Petersson, HighFive
Pass 2 klockan 10.00-10.45
Hur löser vi svåra utmaningar tillsammans?

Lisa Gramnäs och David Pettersson, Gramtec
Malin Kjällström, Connect Väst
Ludvig Granberg, r360 Resort Systems
Samtalet leds av Fanny Bergström Buller, Radicle
Pass 3 klockan 11.00-11.45
Omställning – vad betyder det i praktiken?

Jon Lindén, Ekkono
Andreas Karlsson, Arium
Annika Granberg, Almi Halland
Glenn Johansson, Glesys
Samtalet leds av Fanny Bergström Buller, Radicle

Publicerad: 05 maj 2020
Uppdaterad: 15 maj 2020
Scroll to Top